Визуализацията може да подобри начина ни на живот, да привлече в него повече успехи, пари, материални придобивки, работа, хора, любов и т.н. Когато човек си представи дадено събитие или предмет той го привлича в живота си.

Колкото по-конкретна е представата, толкова по-добре действа визуализацията. Трябва да си представите всичко във възможно най-големи подробности, до най-малкия детайл и не само визуално, но и като чувства и усещания, които ще изпитате, ако желаното от вас стане реалност. За целта е хубаво по време на визуализацията да сте на тихо и спокойно място, където никой няма да ви прекъсва.

Мислите са много силни и проникват в подсъзнанието, което след това променя нашите навици и действия, така че да ни срещне с нови хора, да ни постави в нови ситуации, които ще направят желаното от нас – реалност. Мислите, особено ако са заредени със силни емоции, притежават способността и енергията да оформят света около нас и да привличат в него нещата, за които си мислим.

Визуализацията може да преобрази света около нас, но за всеки човек има сфери от живота му, които е трудно да се променят или поне промяната настъпва много бавно и трудно. Това е така, защото визуализацията има известни ограничения, но те не са в нейната сила, а в самите хора, които я използват. Понякога те ограничават своите мисли и не се осмеляват да помечтаят и да си пожелаят нещо наистина голямо, да повярват, че те наистина го заслужават и могат да го получат. Едва когато се освободят от тези ограничения, пред тях се разкриват неограничени възможности.

Източник: www.vitalaffirmations.com

бутони към социални мрежи