Наскоро разглеждах старите си тетрадки и тефтерчета, където съм си записвала мисли, които са ми харесали. И реших да споделя с теб тези, които са ми най-любими. Предишните можеш да прочетеш тук.

След време ще съжаляваш повече за нещата, които не си направил, отколкото за тези, които си направил.

Ако някой ти каже, че си неспособен да направиш нещо, най-добрата реакция е да се обърнеш и да му кажеш “Само гледай!”

Лошите неща не са най-лошото, което може да ти се случи, най-лошото е да не ти се случи нищо.

Радвай се на този момент. Този момент е твоят живот.

Смей се и светът ще се смее с теб, плачи и ще плачеш сам.

Ако си роден без криле, не им пречи да пораснат.

Това, което правим е само капка в океана, но мисля, че ако тази капка не беше в океана, той щеше да е по-малък заради тази липсваща капка.

Ти си човек. Имаш емоции. Ти си красив и уязвим и силен. Обичаш и понякога те боли. Опитваш се и се проваляш. Тогава опитваш още по-силно и успяваш. По някакъв начин ти постигаш успех във всеки един ден от живота си.

През целия ти живот ти казват какво не можеш да правиш. През целия ти живот ти казват, че не си достатъчно добър или достатъчно силен или достатъчно талантлив. Ще ти казват, че си грешният ръст или грешният размер или грешният тип, за да играеш тази игра или за да успееш или за да си това, което искаш. Ще ти казват “не”, хиляди пъти “не”, докато това “не” изгуби своят смисъл. През целия ти живот ще ти казват “не”, доста уверено и много бързо. А ти ще им казваш “ДА!”

Следващите можеш да прочетеш тук.

сподели бутон