8.02.10 Шестокласничката Ивелина Глосова спечели конкурса „Созопол – моят град” със своето есе „Моят град”. (пълна статия)

9.02.10 В Тетевен стартира дарителска кампания “Подкрепа за по-добър живот” за събиране на средства за социално слаби семейства. (пълна статия)
9.02.10 Ученици от Велико Търново участваха в конкурса за най-дълго любовно писмо, организиран от верига книжарници. (пълна статия)
9.02.10 Два сребърни и бронзов медал спечелиха момичетата от клуба по художествена гимнастика „Олимпия”, Бургас от международния турнир PGSE CUP 2010 в Будапеща. (пълна статия)

10.02.10 Фолклорният състав „Китка”, включващ българи, живеещи във Ванкувър ще се участва в културната програма на зимните олимпийски игри. (пълна статия)
10.02.10 Валентина Таблова от Плевен спечели награда за артистична рисунка от международния конкурс “Винаги зелено, винаги синьо” за творбата си “Ваза с цветя и пеперуди”. (пълна статия)
10.02.10 С Питка с мед се отбелязва денят на покровителя на пчеларите св. Харалампий Чудотворец. (пълна статия)
10.02.10 Ученици от варненски училища участват в проект „В час с театъра” и в продължение на пет месеца ще могат след представленията да обсъждат видяното и да се срещнат с режисьори, сценографи и актьори. (пълна статия)

11.02.10 Историческият музей в Русе и благотворителната организация “Каритас” организират инициатива “Подари си мартеничка”, която цели събиране на средства за Средношколско общежитие. (пълна статия)
11.02.10 Народното читалище “Априлов- Палаузов” в Габрово организира дарителска кампания “Деца даряват на деца” за децата от SOS- Габрово. (пълна статия)
11.02.10 Общински детски комплекс Бургас организира конкурс за най-красива и оригинална картичка и украса за Великден. (пълна статия)

12.02.10 Велико Търново стана романтична столица на България за 2010 г. с 30-метровото си писмо, 2-ри е Бургас с 23,7 м, а 3-ти – Пловдив с 8,7 м. (пълна статия)
12.02.10 Проектът на Помощното училище “П. Р. Славейков”, Плевен „Заедно срещу дрогата” беше одобрен от “OnAir: Европейски проект за медийно образование”. (пълна статия)
12.02.10 Най-дългата искрена целувка за Св. Валентин организираха в градската библиотека на Димитровград възпитаници на СОУ „Васил Левски”. (пълна статия)
12.02.10 В Хасково бяха наградени отличените творби в литературния конкурс „Чудото, наречено любов”. (пълна статия)
12.02.10 В Бургас беше открит щанд с подаръци за Свети Валентин, изработени от хора с увреждания, като събраните от продажбите средства ще бъдат използвани за развиване на творческата им работилница. (пълна статия)

13.02.10 Във Враца бяха наградени участниците във фото-конкурса “Любовта – мигновение или вечност”. (пълна статия)

14.02.10 Доброволци от БЧК раздаваха изработени от тях валентинки в различни градове в страната. (пълна статия)
14.02.10 В Пловдив бяха наградени победителите във фотоконкурса „Най-сладка целувка”. (пълна статия)

PS: Обичайте се, извинявайте се за грешките си и прощавайте, когато другите сгрешат; внимавайте с виното и прекалявайте само с любовта :) Каквото, както и с когото и да празнувате днес, нека всички чувства са искрени и придружени с поне една усмивка :) Аз “подаръка” си го получих снощи – понякога едно най-обикновено “здравей” значи много.

бутони към социални мрежи