4.03.12 Празник “Обичам моята родина” се проведе в ЦДГ „Явор” в Габрово. (пълна статия)
4.03.13 100 броя дървета пауловния ще бъдат засадени през пролетта по протежение на река Банщица. (пълна статия)

5.03.13 Екоинспекцията в Русе обявява три конкурса за Световния ден на водата – за кратка литературна творба на тема: „Малка приказка за водата”; изработване на мултимедийна презентация на тема: „Вода за живот” и изработка на проект на стикер, с послание: „Да пестим водата”. (пълна статия)

6.03.13 Стартира приемането на номинации за организирания от сдружение „Самаряни” конкурс Добрият самарянин. (пълна статия)
6.03.13 В Плводив се проведе Литературен конкурс по родолюбие, посветен на 35-годишния юбилей на СОУ “Чернорицец Храбър”. (пълна статия)

7.03.13 Фондация Пловдив – 2019 организира конкурс за есета на тема „Пловдив – моята Европа”. (пълна статия)
7.03.13 Двама младши контрольори от сектор „Пътна полиция” при РПУ-Гоце Делчев намериха портмоне с пари и го върнаха на притежателя му. (пълна статия)
7.03.13 Учениците от III ОУ „Димитър Талев” – Благоевград дариха нова пързалка на Дневния център за деца с увреждания „Зорница”. (пълна статия)
7.03.13 Регионална библиотека „Любен Каравелов“ организира Осмомартенска работилница „С обич за мама”. (пълна статия)

8.03.13 Отбелязваме международния ден на жената.

9.03.13 В Русе се проведе национален фестивал на школи и клубове за любители, изучаващи български народни танци „Русчуклийска среща“. (пълна статия)

10.03.13 Mаскарадни групи от областите Благоевград, Кюстендил, Перник, Пловдив, Пазарджик, Ямбол, Сливен, Бургас, Шумен, Стара Загора и група „Красофори” от Гърция участваха на Фестивала на маскарадните игри, организиран от община Стара Загора. (пълна статия)

сподели бутон