2.07.12 Библиотека „Сава Доброплодни” в Сливен организира за децата забавен час по четене. (пълна статия)
2.07.12 Здравко Попов спечели сребърен медал от Европейското първенство по бокс за юноши до 16 години. (пълна статия)

3.07.12 Мажоретен състав “Каприз” от Тервел спечели купата за големи формации в категория “помпон”, сеньорки на Европейското Гран при в Сиофок, Унгария. (пълна статия)
3.07.12 В Добрич започна лятната програма на Работилницата за въображение към Художествена галерия. (пълна статия)
3.07.12 Деца и възрастни в продължение на месец ще посещават безплатното лятно театрално училище, организирано от димитровградският ОДТ „Апостол Карамитев”. (пълна статия)

4.07.12 Лятна читалня на открито се проведе в Пловдив. (пълна статия)
4.07.12 Кристианна Витанова се класира на трето място във възрастова група до 11 години на Британския национален шампионат по художествена гимнастика. (пълна статия)
4.07.12 Четири златни медала получиха възпитаници на арт школа „Колорит” от 5-тото Биенале на детското изобразително изкуство в град Ксанти – Гърция на тема „Любимата ми игра с приятели”. (пълна статия)

5.07.12 В Силистра се проведе Празник на здравето и красотата, посветен на Световния ден за борба с наркоманиите. (пълна статия)
5.07.12 В градски парк “Свети Георги” в Добрич духовия оркестър на града представя летни концерти на открито. (пълна статия)
5.07.12 Постановката “Вълкът и седемте козлета” беше представена безплатно на детската публика в Банско в рамките на театралните рпазници в града. (пълна статия)

6.07.12 Национално състезание по петанка, бадминтон и дартс стартира в Севлиево. (пълна статия)

7.07.12 „Карнавал на пеперудите – летящите цветя над Полско-Скакавишкия водопад” се проведе край Кюстендил. (пълна статия)

бутони към социални мрежи