Както бях писала по-рано, преди известно време търсих дали има сайт, който да публикува само хубави новини. Най-близкото до тази идея, което успях да намеря беше една рубрика в www.actualno.com. Затова сега ти представям част от хубавите неща, които са се случили през изминалата седмица. Засега само от там, а в бъдеще се надявам, че ще успявам да събера повече добри новини от повече места. Идеята е това да стане една поредица, която да публикувам в края на всяка седмица, а защо не и по-често.

23.01 Българската състезателка по бадминтон Петя Неделчева стартира с победа и на двойки на международния турнир в Стокхолм (Швеция). Успех постигна и смесената ни двойка Стилиян Макарски и Диана Димова, които се класираха за четвъртфиналите, след като втория кръг победиха поставените под номер 1 в основната схема. (цялата статия)
22.01 Стартира Национална кампания за подкрепа на кандидатурата на Белоградчишките скали за едно от седемте природни чудеса на света. Можете да гласувате тук. (цялата статия)
21.01Българският филм “Омлет”, част от омнибус филма “15″ на режисьорката Надежда Косева, сценариста Георги Господинов и продуцентката Мартичка Божилова спечели наградата на журито на тазгодишното издание на кинофестивала Сънданс. (цялата статия)

социални мрежи