22.11.10 Екипи от природозащитни организации от България и Гърция извършиха преброяване на белоглавите лешояди. (пълна статия)
22.11.10 „Белла България” е първият представител на България с отличието „Най-добрите компании” на независимата неправителствена организация Европейска бизнес асамблея, Оксфорд. (пълна статия)
22.11.10 Ученици от Бургас изработиха хранилки за птици от пластмасови бутилки с помощта на доброволци на Българско дружество за защита на птиците. (пълна статия)
22.11.10 Пламен Борисов и Флория Цанкова спечелиха второ място на международен конкурс за млади поп изпълнители “Две сърца близнаци” в Кишинев. (пълна статия)
22.11.10 Акция по безвъзмездно и доброволно кръводаряване организират БЧК- Кюстендил. (пълна статия)

23.11.10 Състезание по сервитьорство и сомелиерство се проведе в Професионалната гимназия по туризъм “Пенчо Семов” в Габрово. (пълна статия)
23.11.10 Нова площадка по безопасност на движението беше открита в двора на училище “Васил Левски” в Пловдив. (пълна статия)
23.11.10 Николай Йоргов спечели златен медал от откритото първенство на Япония по киокушин- карате. (пълна статия)
23.11.10 Тервел организира конкурс за детско и младежко творчество, което да представи обредността и традициите при отбелязването на Игнажден, Бъдни вечер, Коледа и Васильовден. (пълна статия)
23.11.10 Цвета Калейнска достигна до финала на международния конкурс за модели Диаспора моделс в Ню Йорк. (пълна статия)

24.11.10 Българският мъжки тим зае четвърто място на Европейското първенство по футзал за глухи, което се проведе във Винтертур, Швейцария. (пълна статия)
24.11.10 Ученици от клуб “Екология и здраве” към ОУ “Христо Ботев”- Кюстендил представиха проект за опазване на алпийския тритон живеещ в Осоговската планина. (пълна статия)
24.11.10 Народно читалище “Искра”-Казанлък отбелязва 150-годишнина от основаването си с поредица от прояви и концерти. (пълна статия)
24.11.10 Над 60 000лв. събра на благотворителен бал Дамски клуб “Майчина грижа” в помощ на деца с един родител или сираци, които имат заложби в областта на изкуствата и спорта. (пълна статия)

25.11.10 В Пловдив се проведе ноемврийското издание на Форум за таланти – Тракия. (пълна статия)
25.11.10 2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал и Купа за България спечели страната ни на четвъртия Средиземноморски Шампионат за Световната Купа по ушу. (пълна статия)
25.10.11 Бяха наградени победителите в конкурса “Да събудим доброто в себе си” – Савелия Гандева, Александра Бозукова, Гергана Стойкова, Мартин Терзиев, Силвена Андонова и Станислава Тодорова. (пълна статия)

26.11.10 Драматично-куклен театър „Васил Друмев” Шумен участва със спектакъла „Сълзи и спагети” на Международния театрален фестивал „Дни и нощи на европейския театър” в Браила, Румъния. (пълна статия)

27.11.10 Фондация “Ейнджълс” организира акция “Купи и Дари” като закупените от посетителите стоки от първа необходимост ще бъдат дарени на социалните домове в Габрово и Севлиево. (пълна статия)
27.11.10 В Шумен се проведе десетото издание на Национално състезание по информатика и информационни технологии „Джон Атанасов”. (пълна статия)

И разбира се новините открити с любезното съдействие на Преслав :)
Трима тийнейджъри оцеляха след 50 дни, изгубени в открито море. (пълна статия)
„Инфогласност” проведе инициатива „Информирано ли се съгласяваш, с която беше отбелязан Международният ден за премахване насилието към жените. (пълна статия)
Бяха наградени победителите в международното математическо състезание “Европейско кенгуру”, в което участваха над 13 000 ученици. (пълна статия)

бутони към социални мрежи