От известно време ми се искаше да събера част от нещата, които съм писала в този блог през изминалите над три години, в нещо като малка книжка за оптимизма. Никога не съм предполагала, обаче, че тази идея може да се сбъдне и то толкова скоро. Чувството да вземеш в ръцете си първите отпечатани бройки е прекрасно, но още по-хубаво от това е доверието на хората, които са повярвали в теб, харесали са това, което правиш и са те подкрепили. Книгата би била невъзможна без много хора, част от които нямат никакво директно участие в издаването й, затова е и безсмислено да изреждам имената на всички, на които съм благодарна, а и те си знаят :)

“Животът е приказка” е сбор от малко теория и изследвания на тема оптимизъм и повече личен опит и мисли – един по-светъл поглед към света, в който живеем. Рецепти за положително мислене и вечно щастие няма – тайната е в това да успееш да се измъкнеш, когато ти е кофти, вместо да затъваш още по-дълбоко. Една книга може да ти даде по-различни гледна точка, но от теб зависи дали ще искаш да я видиш и дали ще продължиш да я виждаш след като затвориш и последната страница.

Книгата е свободна за сваляне в електронен вариант напълно безплатно от страницата на ОМ. Пак там има и информация как може да бъде закупена (за съжаление с разходите за доставка цената става почти двойна, но още търсим други варианти).

Приятно четене :)

PS: Напоследък доста често пиша за книги; обещавам, че след днешния постинг доста дълго време ще ви оставя на мира и се връщам към нормалните теми в блога :)

сподели ме