И смях, смях, смях – много смях :D

С това мога да обобщя накратко как мина срещата по повод една годинка от създаването на сайта Усмивка – щастието като път. Споменавала съм и друг път за него – дават шанс за изява на всякакви таланти – писане, рисуване, фотография… И най-вече на хора, които досега не са се осмелявали да споделят с други творбите си. Имат и мрежа от “позитивни сайтове”, от която имам щастието да съм част и в която наистина има интересни места :)

Вярно, бяхме само около десетина души, но за сметка на това бяхме усмихнати като за минимум сто. И накичени всички с такива усмивчици, като тази на снимката. Развеселихме и сервитьорите в кафенето ;) Дори не се караха много за внесената торта. А толкова много вицове за толкова кратко време не бях чувала и наистина не се бях смяла така отдавна. За съжаление на следващия ден не помнех почти нито един, а тези, които помня май не са за малки деца ;)

Радвам се, че реших да отида на тази среща и съм много благодарна за прекрасното настроение. И се надявам на срещата за следващата годишнина да сме още повече хора :) Когато има снимки от събитието ще сложа и линк към тях :)

PS: Ето и обещаните снимки – тук.

PPS: Понеже рождениците освен че получаваха и раздаваха подаръци, а аз вече знам в какви цветни нюанси ми е украсено името, следващия вторник ще разкажа какви са цветовете на оптимизма – малка изненадка ;)

споделяне в социални мрежи