za nasДнес е прекрасен ден… в който разбрах за съществуването на един сайт, създаден съвсем скоро – www.goodnews.bg.

Когато го отворих за първи път си помислих, че е точно това, което търся от доста време насам (още преди първия пост на този блог). Най-накрая сайт за добри новини – не само от света, а и от България! Прекрасно е, че има и възможност да споделиш своите добри новини в раздела “Доброто до нас” (наградата не е най-важното, по-ценна е възможността да помогнеш на някого да се усмихне и да повярва отново в доброто).

Радвам се, че създателите на сайта са сбъднали една моя малка мечта без дори да знаят за това. Надявам се, че сайта ще ти хареса и на теб и ще ти помогне да се усмихваш по-често (както и че няма да те отаже напълно от моята порция “Седмичен оптимизъм” ;)

Къде откриваш своите добри новини?

PS: Преди малко видях, че съм получила отговор на моя мейл до сайта, за което им благодаря. Ето и част от тяхното представяне: “Порталът ще предоставя актуални новини за България и Света от всички области на живота. Това, което го отличава от останалите портали е тоталната “цензура” върху негативни, свързани с насилие новини [...] Порталът си поставя за цел да отговори на нуждата от новини с човешко лице и да се яви като естествен баланс в гротескната и нереално негативна медийна картина. За да привлече съмишленици goodnews.bg предоставя възможност за публикуване на лични добри новини [...] Не е случаен и подбора на логото на сайта – бяла лястовица, символизираща надеждата и търсенето на доброто у хората.

Снимка: http://goodnews.bg/index/page/about_us

бутон за социални мрежи