Малко да се похваля с една моя телевизионна изява във връзка с блога ;) Когато започнах да го пиша, дори не съм си и мечтала, нито съм си представяла, че някога ще доведе до това… но така е – човек никога не знае – едно нещо води до друго, а то до трето и т.н.

Беше интересно преживяване. За първи път влизам в телевизионно студио и ми беше много любопитно – навсякъде, дори и в гримьорните има телевизори, по които постоянно се излъчва програмата. И навсякъде се пази пълна тишина, защото постоянно нещо някъде се снима, а декорите за отделните предавания са разделени със съвсем тънки прегради. Микрофони, осветление, камери, аутокю, монитор, часовник, за да вижда водещата какво виждат зрителите и колко време има.

Минава толкова бързо, че дори не ти остава време да се притесниш от камерите и това, че те дават наживо. Направо не усетих кога е минал половин час – имам толкова много неща да кажа за оптимизма, че не успях да споделя дори и една малка част от тях. Явно след две години писане по темата съм събрала толкова много информация, че мога да говоря за това с часове ;) Особено при добър събеседник, а водещата очевидно се беше постарала да се запознае с блога и ме изненада много приятно :)

Приятно гледане и на теб! Линкът към видеото е тук – Така го правят жените – понеже не знам как да го кача, но и така става :)

бутон за споделяне