Днес “Оптимистично” става на три годинки и като по чудо си спомних за рождения му ден, който предните две години все пропусках. Направо не ми се вярва, че е минало толкова много време, откакто започна всичко и написах първата си творба тук. От тогава научих толкова много за оптимизма и позитивното мислене, а и не само мислене, но и действие. Този блог ми е дал наистина много и покрай него се запознах и на живо с прекрасни и вдъхновяващи хора, с които в момента правим толкова хубави неща.

Напоследък все не ми остава време да пиша. Почти цялото си свободно време отделям за други идеи и проекти, които поне за момента ми се струват по-важни и които се надявам да се развият още повече и да прераснат в нещо наистина прекрасно. И в тях си има проблеми и препятствия, но както винаги съм оптимист, че ще бъдат разрешени и постепенно нещата ще се изгладят :)

Поради това си мисля да направя някои промени тук в графика на публикуване, който сама съм си създала и в редовните рубрики, които се стремя да поддържам. Засега отлагам това решение, но сигурно някой ден и това ще стане. Всичко се променя с времето, развива се, също както и хората. Само по този начин може да стане по-добро.

Със сигурност обаче няма да изоставя това местенце, което си е мое и в което имам свободата да споделям всички хубави неща, които ми се случват и които са ме накарали да се усмихна :)

Източник на снимката: flickr

бутон за сайт