От 14 до 16.12 в София ще се проведе базар “Моята еко Коледа”, организиран от сдружение Устойчиво общество. Това ще е първото събитие на наскоро създаденото сдружение, на което имам щастието да съм съосновател :) Ще можете да научите повече за организираното от него Зелено училище, за списание Органично, за хранителните кооперативи в София, Пловдив и Варна, както и по-общо за нашите стремежи и желания.

Еко базарът ще е и идеално място, ако търсите уникални подаръци, израобтени ръчно и с много любов :) А в работилничките ще можете да изпробвате и собствената си сръчност и с малко помощ и напътствия от вещите творци сами да си измайсторите подаръче, картичка за Рождество или украса за коледната елха. И за да е празникът още по-хубав, ще има и уроци как да си приготвим разни вкусни неща за трапезата на Бъдни вечер.

На базара (от щанда на Sassy) ще можете да си вземете и книжките, издадени от ОМ – Синята икономика, Животът е приказка, Беловит, както и две стихосбирки. Аз вероятно по-голяма част от неделята ще съм там и много ще се радвам да се видим :)

Повече информация за мястото на провеждане, участниците и програмата на работилничките можете да получите от страницата на Органично.

социални мрежи