Тази година си пропуснах рожденния ден на блога. Пак! Беше вчера. И днес се чудих какво да напиша – искаше ми се да не са стандартните неща, а да е нещо по-оригинално. И ето какво измислих – блогът ми е зодия козирог и хороскопът му за следващата година гласи следното:

През 2011 година както винаги сте уравновесени и умеете да се справяте с всички изисквания на обществените порядки. Добре се приспособявате към новото и бързо усвоявате всякаква нова работа. Опитах се да усвоя Facebook страница за блога си, засега не съм особено доволна, но може би през предстоящата година :-) Перфектни съдружници сте. Винаги може да се разчита на вас. Надявам се, че наистина може да се разчита – опитвам се да публикувам редовно, за да знаете, че в определени дни ще има какво да ви зарадва, като отворите блога. Колкото повече житейски опит набирате, толкова по-добре успявате да се грижите за себе си, защото знаете, че на първо място трябва да поставяте личните си интереси, за да бъдете полезни на другите. Две години не са кой знае какъв житейски опит, но все пак… Надявам се наистина да супявам да съм полезна. Успехът ще е с адвокатите, прокурорите и съдиите. Ммм, не, благодаря. Бавно, но сигурно се домогвате до високо обществено положение, при това често чрез некоректни подходи. Кой? Аз? Нее! Пазете се да не останете излъгани в надеждите си, защото за пореден път сте обсебени от мисълта вие да предопределяте събитията в света и живота на хората. Откажете се от своето силно желание да използвате влиянието си, за да задоволяте собственото си его. Лошо е да пречупвате ползата от уравновесяване на отношенията през полза само за себе си. Обещавам да не правя повече така! Поне не в блога ;-) През първите месеци на годината се чувствате отпуснати. Тук има нещо вярно, малко не ми се пише, но ще ми мине – като минат първите месеци на годината ;-) Нужна ви е подкрепата на приятели. Не се колебайте да работите съвместно с колегите си, дори и да имате възможност за самостоятелна работа, за да си спестите преумората и неуспехите, особено през март. Е, това не ми е ясно как може да стане – освен някой друг да седне да ми пише постингите :-D Живейте с нагласата, че промените ще са много и неочаквани. Примирете се, че ще промените възгледите си и целия си начин на живот. Ааа, не, не искам да променям нищо по блога, поне за момента си ми харесва такъв, какъвто си е, а надявам се и на вас. През годината често сте подвластни на чужди желания, но то е, защото искате да сте полезни на хората около себе си. Раздавайте се с мярка. Събирайте сили, защото ще ви трябват в годините пред вас. Еее, супер – пред блога ми има цели години – явно няма да се отървете така лесно от мен.

През януари и февруари ще ви поднесат много нови предложения. Вече ми е любопитно какви пък ще да са тези нови предложения. В началото на януари ще работите много, но няма да сте доволни от приходите. Приходите се измерват само във вашите усмивки :-) В края на януари изведнъж ще получите признание в материално изражение, което ще продължи и през февруари. Хаха, е защо толкова кратко – само 2 месеца? В никакъв случай не отказвайте предложения за пътуване през април, без значение дали сте ученици, студенти или сте заети със своята професия. Всяко пътуване ще ви се отрази като лекарство. Заболявания, които ви тормозят отдавна, също не са причина да се отказвате от възможността да смените за малко обстановката. Тц, не смятам блогът м ида отпътува за никъде и мисля, че за момента се радва на отлично здраве. (А иначе аз предложения за пътуване никога не отказвам ;-)През април се радвате на начинания, които ще завършите успешно. Ура! От август до края на годината промените, които настъпват, сварват мнозина от вас неподготвени, но тези, които са ги предвидили, ще се радват на по-приятни дни. Винаги готов! Трябва да намерите своето място, но това няма да стане през лятото. Не избързвайте! Аз местенцето вече съм си го намерила в този блог, а лятото и без това е време за почивка :-) Отхвърлете започнатите преди време задачи и постепенно пристъпвайте по пътя на нахлуващите в живота ви промени. Ако сте достатъчно упорити и търпеливи очакванията ви ще бъдат възнаградени. В живота ви ще навлязат хора, свързани с окултните науки. Ааа, не, мерси! Ще бъдете в помощ не само на себе си, на близките си, а и на обществото. Работете с удвоени сили и няма да се разочаровате от резултатите и от признанието на околните. Какво по-хубаво пожелание за блога ми от това :-)

Любопитно ми е – ако имате блог, каква зодия е той и какво го чака през предстоящата година?

бутони към социални мрежи