Обяснението за отсъствието на редовния постинг в четвъртък, е рожденият ми ден. Най-хубавият, който съм имала от доста време насам и нищо общо с миналогодишната липса на късмет ;-) Дори си намерих едно левче изпуснато в автобуса.

Беше един полу-слънчев, полу-облачен, но много усмихнат ден, пълен само с хубави изненади, прекрасни подаръци и един огромен букет цветя. Е, имаше и един уплашен куриер, който ме молеше да не подавам оплакване, че е закъснял и ми е доставил “мострите за фолио” (които не бяха никакви мостри за фолио) в 12 вместо в 10. Както и един колега, който изглеждаше едва ли не отровен от канелата в сладките, с които упорито настоявах да го почерпя.

А и днес продължава да ми върви все с хубави неща – сутринта ми започна с прочитането на закъснели заради часовата разлика пожелания от другия край на света. А после се справих експресно с една административна задачка (2:0 в моя полза, остават ми още 3-4 и ще съм приключила :-) И в следствие на това пък ми остана време за една много приятна разходка преди работа.

Предстои ми и един прекрасен уикенд на южното черноморие и изобщо… животът е хубав :-)

бутони към социални мрежи