На 13, 14 и 15 декември от 10 до 20ч.  в Сити център София ще се проведе третият пореден базар Моята Еко Коледа, организиран от сдружение “Устойчиво общество”. Както винаги на базара ще има всякакви красоти – ръчно изработени подаръчета и коледни украси, направени максимално от естествени и рециклирани материали. Ще се включат и родни биопроизводители, които ще представят вкусни продукти без изкуствени консерванти и оцветители, а също така и идеи за традиционни и здравословни рецепти за празничната трапеза. За творчески настроените ще има и работилнички, в които сами ще можете да си изработите подарък, с който да зарадвате близките си или да украсите дома си.

Идеята на базара е да върне на посетителите коледния дух, като им припомни красотата и радостта от малките, ръчно направени неща, в които е вложена много любов и които винаги са уникални и носят почерка на този, който ги е сътворил за разлика от стандартните стоки, които заливат витрините. Той е и вид подкрепа към дребните родни производители, които въпреки всички трудности продължават да творят красоти и да ни радват с тях. Всяка покупка е принос и към дейността на сдружението, на което следващата година предстоят още множество прекрасни проекти.

Повече за събитието и за провеждането на подобен базар в Пловдив можете да научите от страницата на Органично. И за финал една снимка на моя щанд с малка част от нещата, които ще можете да намерите на него само на 13 и 14ти. Ще се радвам да се видим там :)

моята еко коледа 2013

бутон за социални мрежи