shadow

Това е една поредица, която ще излиза всяка сряда и ще ти даде някоко идеи как да откриваш по-лесно хубавите неща около теб. Те са вдъхновени от една статия, която прочетох тук, макар и несъзнателно да съм ползвала част от тях още преди това. Надявам се по-подробните примери, които ще дам, да ти харесат и да ти помогнат да се усмихваш повече. Можеш да прочетеш останалите статии от поредицата тук.

Ако беше фотограф… щеше да носиш фотоапарат със себе си през цялото време.

Наоколо има толкова много красиви неща!

Всъщност с днешното модерно изкуство дори и от най-обикновени неща може да излезе оригинална снимка. Бюрото ти, на което цари подреден хаос. Скучните сиви блокове, които при изгрев и залез се оцветяват в розово. Оригиналния дизайн на чантата, носена от момичето, което мина покрай теб. Цветята в някоя случайна градинка. Стария диван в къщи. Поизбелелите шарки по килима. Дори ръждясалата врата на асансьора.

Красотата е навсякъде около теб! На места където дори не си предполагал, че може да същестува. На места, където най-малко очакваш да я намериш. Но тя е там – трябва само да я потърсиш, за да я видиш!

А ето ги и резултатите от моите скромни опити да се изявя като фотограф в стаята, където живея:

flower
Един малко неочакван подарък…

tv
Моето отражение в телевизора – ако снимката се смали много изглежда като лунно небе.

carpet
Килимът… още съвсем нов :)

bars
Няма нужда да гадаеш – вентилаторна печка, снимана от много близо.

nuansi1
Няколко снимки сглобени в една – това са всички нюанси на кафявото в стаята ми – резултат на заварено положение и купуване на мебели от 100 различни места ;)

бутони за социални мрежи